Godišnja donacija članova fondacije Stara Raška je $100 u formi godišnje članarine. Za razliku od jednokratne donacije, godišnjom članarinom i svojim učlanjenjem u Fondaciju jednom godišnje posvećujete svojih $100 ostvarivanju naših humanitarnih ciljeva, sve dok ne odlučite suprotno.

Godišnjom donacijom omogućujete planiranje budućih akcija i uključujete se u proces odlučivanja o radu Fondacije. Na Skupštinama Fondacije koje se održavaju jednom godišnje dobijate pravo glasanja u izborima uprave i radnih grupa svake četvrte godine i omogućujete postojanje i funkcionisanje fondacije kao humanitarne organizacuje. Sa manje od 30 centi na dan Vaše pomoći, jedno dete u Srbiji će imati osmeh na licu za sledeći Božić.

Potvrde za taksu izdaju se jednom godišnje po isteku kalendarske godine. Ukoliko vam je potvrda potrebna ranije kontaktirajte upravu kako bi vam je na vreme poslali.

Postanite član/donator tako što cete popuniti priloženi formular i poslati ga na nasu adresu:

Humanitarian Foundation Stara Raska
3148 Parkerhill Road
Mississauga, ON
L5B 1V8

Svaka donacija je dobrodošla i bilo da je priložena kroz članarinu ili jednokratno ima istu namenu i ide u humanitarne svrhe.